FORSIDE    LOGIN    KONTAKT    SITEMAP     ENGLISH
Modul Transport Forside


 
Mød Modul
Vision og værdier
Kontaktdetaljer
Historie
Modul adresser
Job i Modul
Forretningsbetingelser
Kontaktformularer
Velgørende Formål
35 år med transport
AEO

Moduls historie

Modul Transport A/S blev etableret i 1983 og forretningsfokus dengang var transport af byggemoduler til Mellemøsten ad såvel sø, luft- og landevejene.

Således har Modul Transport opbygget mange års viden og kompetencer med alle typer fragt til og fra Østen, Nordamerika og Europa. Dette er siden hen udbygget med diverse aktiviteter, så vi i dag opererer som en full service speditør, der samarbejder med et stærkt netværk af professionelle samarbejdspartnere over det meste af verden.

Som leverandør har Modul Transport altid arbejdet ud fra målsætningen om at optimere sammensætningen af ”moduler” ud fra den enkelte kundes behov, og at vores personale skal være fagligt velfunderet & serviceorienteret.

I 1992 etablerede Modul Transport en afdeling i Vejle. Dette skete som følge af et ønske om at dække det danske marked optimalt og for at kunne servicere lokale kunder bedre og hurtigere. 

Da det altid har været vigtigt for os at sikre en dynamisk udvikling – også internationalt - har vi forretningsmæssig indflydelse i forskellige udenlandske selskaber, og i dag er Modul Transport involveret i selskaber i England, Irland, Sverige og Færøerne.Modul Transport A/S

Lasse Jensen
Modul Transport A/S
Adm. Direktør
Tel. +45 3695 4320


 

Modul Transport A/S
Head Office, Avedøreholmen 46, DK-2650 Hvidovre, Tlf. +45 4342 6800, CVR DK-70915928
Branch Office, Stiftsvej 13d, DK-7100  Vejle, Tlf. +45 7572 6800.